www.toersteppen.nl

Pieterpadsteppen-wandelen
 

Inschrijfgeld € 25.00

Regelmatig worden er vragen gesteld over het inschrijfgeld. Bijvoorbeeld ; ” Waarom is dit nodig ?, Waarom is het bedrag zo hoog ?, Waar gaat het geld naar toe? ” Het organiseren van een sport evenement voor een goede doel is tegenwoordig meer een norm dan een uitzondering. Tevens is het regel om inschrijfgeld te vragen is ook een norm.

Het bedrag van € 25,00 is een gemiddeld bedrag voor een klein en minder bekend evenement. Het inschrijfgeld wordt gebruikt voor voorbereidingen in aanloop naar, en de dag van het evenement. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het onderhouden van de website, een vergunning, T- shirt, verzendkosten, reclame. Zou er wel iets over zijn dan gaat dit naar de stichting STOPhersentumoren.nl Wij houden een kasboek bij van de kosten. Na het evenement kan het kasboek, desgewenst opgevraagd, worden opgestuurd.

Inschrijfgeld € 15,00

Dit jaar willen we geen datum op de T-shirts laten drukken. Op deze manier kunnen mensen vaker mee doen en hun T-shirt dus vaker dragen. Deelnemers die een T-shirt hebben van 2017, of met een datum van voorgaande jaren, mogen deze dragen tijdens het evenement in 2018. Het inschrijfgeld bedraagt dan € 15,00.