www.toersteppen.nl

Pieterpadsteppen-wandelen
 

DE FINISH


Voor wandelaars, fietsers en steppers die elkaar willen ontmoeten hebben we in ieder geval een finish locatie in Vorden geregeld (Sporthal ’t Jebbink). De fietsers en steppers zullen wel een uitstapje moeten maken vanaf het Fietserpad, om op het Pieterpad en bij de finish te komen. Daarvoor hebben we in ieder geval een route uitgezet van Eibergen (start locatie wordt later bekend gemaakt) naar Vorden (+/- 28 km). Fietsers kunnen fietsen op twee, driewielfietsen of een tandem.


VRIJWILLIGERS
We hopen dat er enthousiaste vrijwilligers zijn die zelf op het Pieterpad en Fietserpad een route dan wel een “Start” en/of “Finish” locatie willen regelen. Bij Start en Finish locaties kun je denken aan een café, restaurant of camping met voldoende parkeerruimte en de mogelijkheid om gebruik te maken van een toilet.
Spreekt dit idee jou aan, woon je ergens in de buurt van plaatsen op het Pieterpad of Fietserpad en wil je helpen met het zoeken van een Start en/of Finish locatie mail dan naar: info@pieterpad-steppen.nl


SOCIAL MEDIA
Het lijkt ons mooi om op de dag zelf via Social Media ervaringen met elkaar te delen. We blijven dan toch met elkaar verbonden. Zelfs al wandelt, fietst of stept ieder die dag zijn/haar eigen weg op het Pieter of Fietserpad voor het goede doel.